Claws vs Paws

Claws vs Paws on alkuvuodesta 2018 julkaistu kolikkopeli Playsonilta. Tässä uutukaisessa slotissa pelaajan eteen vyörytetään mitä moninaisempi joukko erilaisia bonustoimintoja, joten toimintaa – ja voittoja – on taatusti luvassa. Erilaiset käpälät ovat vastakkain, kun kissan tavoitteena on ryöstää koirapoliisin vartioima pankki. Pelaajan ei tarvitse kuitenkaan valita tässä kamppailussa omaa puoltaan, sillä hän voi vain nauttia niistä ekstroista, joita sekä lainvalvojana toimiva koira että yhteiskunnan hämärämmillä puolilla liikkuva katti hänelle tarjoavat.

Claws vs Paws on toteutettu aivan uskomattoman hienosti; se saa tuntemaan, kuin olisi keskellä toiminnantäyteistä animaatioelokuvaa, jossa pääsee osallistumaan itsekin klassiseen ”hyvis” vs. ”pahis” -kamppailuun. Pelaajaa hemmotellaan erilaisilla ekstratoiminnoilla jo peruspelin aikana.

Peruspelissä on mukana esimerkiksi peräti kolme erilaista sattumanvaraisesti aktivoituvaa uudelleen pyöräytystä, joissa voitot ovat aina taattuja. Myös ilmaiskierroksia on peräti kolmea eri tyyppiä. Niissä on ekstrana joko voittokertoimia, kiekoille loppukierrosten ajaksi jääviä wildeja tai liukuvia wildeja, jotka siirtyvät yhden sijan alaspäin joka pyöräytyksellä. Ilmaiskierroksille pääsemisessä auttaa neuvokas kissamme. Jos kiekoilta puuttuu yksi scatter, se voi hivuttaa yhtä ruudun ulkopuolelle juuri ja juuri jäänyttä scatteria niin, että tarvittava symbolimäärä täyttyy.

Jos tuntuu, että tässä ei ole vielä tarpeeksi, peruspelin aikana kerätään lisäksi poletteja, joilla pääsee pyöräyttämään palkintopyörästä pikavoittoja sekä pääsyn ilmaiskierroksille. Palkintopyöriä on viittä toinen toistaan parempaa tasoa, joten merkkien kerääminen todellakin kannattaa.

Panokset ja voittolinjat

Claws vs Paws -slotissa on viisi kiekkoa kolmessa rivissä ja 20 voittolinjaa. Parhaimpia voittoja tuovat symbolit, joissa on kuvattuna aiheeseen liittyviä esineitä ja hieman matalampia numerot ja kirjaimet. Yleensä voittoon tarvitaan kolme samaa symbolia aktiiviselle voittolinjalle, mutta esimerkiksi pelin logolla voitto voi napsahtaa jo kahdella symbolilla. Pelissä on mukana myös kaikki perussymbolit korvaava wild sekä peräti neljä erilaista scatteria.

Tavallinen scatter voi ilmestyä peruspelin aikana kiekoille 1 ja 3 ja erikoisscatterit viitoskiekolle. Claws vs Pawsin minimipanos on 20 senttiä ja maksimipanos 100 euroa per pyöräytys. Panosta säädetään Bet-painikkeen nuolinäppäimillä. Maksimipanoksen saa suoran käyttöönsä Max-painikkeesta. Ja sitten vain kiekot rullaamaan.

Ulkoasu ja teema

Claws vs Pawsissa päästään seuraamaan, miten kissa yrittää ryöstää pankin, jota suojelemassa on poliisina työskentelevä koira. Kiekot sijaitsevat keskellä katua, jonka vasemmalla puolella on kissan päämaja ja oikealla pankki. Erilaisia bonustoimintoja tarjoavat päähenkilömme nähdään välillä ilmestymässä ulos rakennuksistaan, kissa vasemmalta ja koira oikealta puolelta. Claws vs Pawsin ulkoasu on kaiken kaikkiaan hykerryttävän hieno. Se on piirrettymäinen ja sisältää lukuisia hienoja yksityiskohtia.

Korkea-arvoisin symboli on timantti, joka toimii myös pelin wildina. Tämän jälkeen parhaat voitot tulevat pelin logosta, kullalla ja timanteilla koristellusta luusta, poliisin kypärästä ja avainnipusta. Hieman matalampia voittoja tarjoavat pelikorteista tutut numero- ja kirjainsymbolit. Äänimaailma viimeistelee jännittävän tunnelman.

Bonustoiminnot

Claws vs Paws tarjoaa aivan uskomattoman määrän erilaisia bonuksia. Peruspelin aikana voi sattumanvaraisesti aktivoitua yksi kolmesta eri Re-Spinsistä, jotka tarjoavat kaikki takuuvarmoja voittoja. Uudelleenpyöräytyksiä saa moodista riippuen 2-4. Niissä kissa voi lisätä puuttuvia symboleita kiekoille, muuttaa perussymboleja wildeiksi tai koira voi poistaa pelistä kaikki matalampiarvoiset symbolit. Myös ilmaiskierroksia on kolme erilaista. Kahdessa niistä on käytössä omanlaisensa erikois-wildit ja kolmannessa voittokertoimet, jotka voivat nousta jopa tasolle 5x.

Kissa voi auttaa ilmaiskierroksille pääsemisessä hivuttamalla puuttuvaa scatteria kiekoilla niin, että tarvittava määrä täyttyy. Lisäksi peruspelin aikana keloille ilmestyy sattumanvaraisesti poletteja, joita keräämällä pääsee pyöräyttämään palkintopyörästä pikapalkinnon. Mitä enemmän poletteja saa kerättyä, sitä paremman tasoiselle palkintopyörälle pääsee.

Hyvät puolet

Liian harvoin mikään kolikkopeli pääsee enää säväyttämään ja luomaan kokemuksen siitä, että käsillä on jotain uutta ja ainutkertaista. Onneksi näin pääsee joskus vielä käymään, ja Claws vs Paws on todellakin sykähdyttävä uutuus. Sen piirrettymäinen, hauska ja hienoja yksityiskohtia sisältävä ulkoasu on todella ihastuttava ja päähenkilöinä seikkailevat kissa ja koira oikein sympaattisina hahmoina. Erilaista ekstraa on tarjolla runsaasti, joten Claws vs Pawsin parissa ei pääse todellakaan kyllästymään.

Slotti toimii erinomaisesti myös mobiililaitteilla, ja se tarjoaa varsin lupaavia palkintoja. Oman panoksensa voi saada parhaimmillaan takaisin jopa 1752-kertaisena. Ilmaiskierroksia voi saada kerrallaan 30 ja voitoilleen 5x-kertoimen. Ei pidä unohtaa myöskään erilaisia erikois-wildeja, uudelleenpyöräytyksiä ja palkintopyörän tarjoamia pikavoittoja.

Huonot puolet

Claws vs Paws valloittaa pelaajan sydämen heti ensisilmäyksellä, ja pelistä yksinkertaisesti löydy mitään pahaa sanottavaa. On kuitenkin selvää, että yksi peli ei voi miellyttää jokaista ja makuja on erilaisia. Jos etsit mahdollisimman yksinkertaista peruspeliä vailla mitään erikoisuuksia, Claws vs Paws ei ole välttämättä se paras valinta. Niin hurjan kavalkadin erilaista ekstraa se pelaajilleen tarjoaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Claws vs Paws olisi erityisen vaikea peli. Päinvastoin. Erilaisiin bonustoimintoihin tutustuu hyvin pelin tiimellyksessäkin, ja jos niihin haluaa perehtyä tarkemmin, lisätietoa löytyy aina slotin ohjeista. Klikkaat vain ruudun alareunan vasemmanpuoleista, sinistä i-painiketta. Halutessaan pelin voi ottaa haltuun myös pelaamalla sitä aluksi leikkirahalla.

Yhteenveto

Jos sinusta tuntuu, että olet nähnyt kolikkopelien maailmassa jo kaiken, näin ei onneksi vielä ole. Playsonin Claws vs Paws tarjoaa hurjan ja ennennäkemättömän seikkailun, joka on tulvillaan erilaista ekstraa. Miltä kuulostavat ilmaiskierrokset, voittokertoimet, pikavoitot ja erikois-wildit? Siltä, että luvassa on todella jännittävä pelikokemus, jossa on runsaasti mahdollisuuksia voittaa. Ja kaikki tämä osana hauskaa ja viihdyttävää tarinaa, jossa velmu kissa yrittää ryöstää koirapoliisin tarkoin vartioiman pankin.

Piirrettymäiset ja hassut grafiikat ja animaatiot miellyttävät varmasti kaikkia enemmän tai vähemmän lapsenmielisiä. Claws vs Paws sopii sekä tuhdimmille että vähän vaatimattomammankin kokoisille pelikukkaroille, ja sitä pääsee pelaamaan myös mobiililaitteilla. Tähän slottiin kannattaa ehdottomasti tutustua!